De praktijk

Sinds 2011 heb ik mijn eigen praktijk aan huis in Nieuw-Vennep. Na diverse cursussen (onder andere bij Massage in Beweging in Alphen aan de Rijn) heb ik een opleiding gevolgd tot Klassiek Masseur bij instituut Leffelaar in Amsterdam. In 2017 is de praktijk geheel verbouwd en uitgebreid met een sauna en een doucheruimte. 


De masseur

Mijn naam is Peter Werkhoven, geboren te Amsterdam in 1973 en sinds 2004 woon ik samen met mijn vriend en twee katten in Nieuw-Vennep. Mijn passie voor masseren kwam in 2008 na een korte introductie cursus Masseren. Daarna heb ik meerdere cursussen gevolgd, onder andere allround masseren, nek- en schoudertechnieken, stoelmassage en hotstone-massage. In 2011 heb ik mijn diploma Klassiek Masseren behaald en is de praktijk open gegaan. Ik vind het vooral belangrijk dat mijn gasten even heerlijk kunnen gaan ontspannen. Daarom masseer ik alleen in de praktijk en niet op lokatie. Even een andere omgeving met mooie muziek, zachte verlichting, heerlijke geuren zorgt voor een lekker moment voor jezelf! 

Sauna

Sinds 2017 is er een heerlijke infra-rood sauna in de praktijk. Deze kan lekker opgewarmd worden tot 65 graden. Maar het gaat bij een infra-rood sauna vooral om de directe warmte van de lampen op de spieren. Dit heeft het mooie effect dat de spieren al zacht zijn vóór de massage. Tevens heeft de sauna lichttherapie en zal er rustige muziek in worden afgespeeld. Heel ontspannend!

Douchen

Na de sauna is het heerlijk om een lekkere douche te nemen. De doucheruimte is geheel in stijl en heeft een heerlijke regendouche. Diverse douche benodigdheden staan geheel tot uw beschikking. Handdoeken hoeft u dus niet zelf mee te nemen.